Artsenpraktijk Reeskamp-Blok

algemene geneeskunde en integrale geneeskunde

home
team
artsen
 
behandelplan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lokatie
route
faq
 
kontakt
links
nieuws

praktijkreeskamp@ziggo.nl

Horloseweg 69
3853 MJ Ermelo
Tel. 0652852998

* Medikatie-overzicht:
Bij ieder bezoek aan onze praktijk dient u een aktueel overzicht mee te nemen van alle door u gebruikte geneesmiddelen. Uw apotheek kan u dit overzicht verstrekken.

* Bestellen van voorgeschreven homeopathische geneesmiddelen en voedingssupplementen

Per 1 januari 2015 mogen geneesmiddelen uitsluitend nog door de arts electronisch besteld worden bij de apotheek. Wij bestellen daarom de door ons voorgeschreven geneesmiddelen electronisch voor u bij:

Verzendapotheek Hahnemann, Postbus 69,1850 AB Heiloo, tel. 072-5325373, fax 072-5325375, email: recept@hahnemann.nl, website: www.hahnemann.nl.


* Herhalingsrecepten
Wilt u een herhalingsrecept bestellen voor eerder aan u voorgeschreven geneesmiddelen stuur dan een email naar info@reeskamp-blok.nl waarin u duidelijk vermeldt voor welke middelen u een herhalingsrecept wilt, met tevens de gewenste hoeveelheid of gebruiksduur. Nadat wij uw aanvraag beoordeeld hebben verzenden wij het recept electronisch naar Verzendapotheek Hahnemann, de factuur voor het herhalingsrecept ontvangt u per email.


* Wijzigen of afzeggen van afspraken
Het kan voorkomen dat u een gemaakte afspraak moet wijzigen of afzeggen. Voor een goede gang van zaken in de praktijk is het van belang dat u dit zo tijdig mogelijk meldt, maar in elk geval 24 uur voor het consult. Dit kan per e-mail op alle dagen en tijden: info@reeskamp-blok.nl.
Voor consulten die niet worden nagekomen of niet 24 uur tevoren zijn afgezegd wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.