Artsenpraktijk Reeskamp -Blok

algemene geneeskunde en integrale geneeskunde

 

huis
team
artsen
 
behandelplan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lokatie
route
FAQ
 
kontakt
links
nieuws

praktijkreeskamp@ziggo.nl

Horloseweg 69
3853 MJ Ermelo

Uw apotheek kan u dit overzicht verstrekken. 

* Bestellen van inname homeopathische geneesmiddelen en voedingssupplementen

Per 1 januari 2015 mogen uitsluitend door de arts worden besteld bij de apotheek. Wij bestellen daarom de door ons geneesmiddelen electronisch voor u bij:

Verzendapotheek Hahnemann, Postbus 69,1850 AB Heiloo, tel. 072-5325373, fax 072-5325375, e-mail: recept@hahnemann.nl, website: www.hahnemann.nl.


* Herhalingsrecepten
Wilt u een herhalingsrecept bestellen voor eerder aan u daarom een ​​e-mail stuur dan een e-mail naar info@reeskamp-blok.nl waarin u duidelijk vermeldt voor welke middelen u een herhalingsrecept wilt, met tevens de gewenste hoeveelheid van gebruiksduur. Nadat wij uw aanvraag hebben verzonden wij het recept electronisch naar Verzendapotheek Hahnemann, de factuur voor het herhalingsrecept ontvangt u per e-mail.


Voor een goede gang van zaken in de praktijk is het van belang dat u dit zo tijdig mogelijk meldt, maar in elk geval 24 uur voor het consult. Dit kan per e-mail op alle dagen en tijden: info@reeskamp-blok.nl. Voor consulten die niet worden nagekomen of niet 24 uur vooraf zijn afgezegd wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.