Artsenpraktijk Reeskamp-Blok

algemene geneeskunde en integrale geneeskunde

home
team
artsen
 
behandelplan
 
 
 
 
 
 
 
 
lokatie
route
faq
 
kontakt
links
nieuws

praktijkreeskamp@ziggo.nl

Horloseweg 69
3853 MJ Ermelo
Tel. 0652852998

Opbouw van de behandeling:

Iedere behandeling in onze praktijk begint met een intakeprocedure.

Voorafgaand aan de intakeprocedure wordt naast een uitgebreide praktijkinformatiefolder ook een anamneseformulier toegestuurd waarin vragen worden gesteld over uw klachten en medische voorgeschiedenis, dit moet tevoren zo zorgvuldig en uitgebreid mogelijk ingevuld worden. Tevens ontvangen wij voorafgaand aan de intakeprocedure graag de uitslagen van reeds door huisarts of specialisten verrichte onderzoeken, en een overzicht van behandelingen en voorgeschreven geneesmiddelen en de resultaten hiervan.

Aan de hand hiervan worden tijdens de intakeprocedure alle verdere gegevens verzameld die nodig zijn voor het kunnen starten van aanvullend onderzoek en behandeling. De reguliere diagnostiek en behandeling vormen dus ten allen tijde de basis van onze benadering. Waarbij aandacht voor de hele mens en onderlinge samenhang centraal staat.

In de intakeprocedure wordt naast een uitgebreide medische anamnese tevens medisch lichamelijk onderzoek gedaan, en aanvullende onderzoeken, waaronder diverse vormen van biofysisch onderzoek.

In overleg met u wordt tijdens de intakeprocedure een behandelplan opgesteld. Dit kan bestaan uit een combinatie van meerdere behandelvormen behorend tot het werkveld van de algemene en integrale geneeskunde, die samen met leefstijladviezen een aanvulling kunnen vormen op de reguliere diagnostiek en behandeling.

Na de intakeprocedure maken wij voor u een recept wat electronisch verzonden wordt naar de apotheek die de geneesmiddelen per post bij u thuis zal afleveren. Tevens schrijven wij een brief voor uw huisarts. Per email beantwoorden van eventuele vragen die nog leven naar aanleiding van de besproken uitkomsten behoort vanzelfsprekend ook bij de intakeprocedure.

Uit de voorgaande omschrijving zal duidelijk zijn dat er voor en na de intakeprocedure ook veel medisch werk achter de schermen plaatsvindt.